Swoje działania realizujemy między innymi dzięki hojności i wsparciu darczyńców. Przekazane środki wykorzystujemy w całości na wsparcie podopiecznych poprzez terapię wielospecjalistyczną uwzględniającą indywidualne potrzeby.

Wpłać online darowiznę za pośrednictwem szybkich przelewów . Wystarczy, że wypełnisz poniższy formularz i klikniesz przycisk "WSPIERAM".

Podaj swój adres e-mail:
Podaj kwotę darowizny:

Fundację można także wspierać poprzez wpłaty pieniężne dowolnej wysokości na nasze konto: 27 1020 4027 0000 1102 1334 5931

Można nas również wspierać poprzez darowizny rzeczowe m. in. materiały biurowe (papier do ksero, długopisy etc.) lub  środki czystości etc.  Każda darowizna rzeczowa pozwala zaoszczędzić pieniądze, które mogą być wykorzystane na bezpośrednią pomoc naszym podopiecznym w formie konsultacji specjalistycznych.

Robiąc zakupy on-line możesz wesprzeć Fundację ORCHidea i pomóc osobom potrzebującym.

1. Wejdź na stronę FaniMani
  2. Kliknij "Wspieram za darmo"
  3. Wybierz sklep, np. Empik, Matras, 5-10-15, Smyk i in.
  4. Zrób zakupy

To proste i bez dodatkowych kosztów! Dziękujemy!

Wsparciem będą również bezpłatne usługi, np. drukarskie czy transportowe. Zachęcamy wszystkie firmy do działań na rzecz Fundacji, a tym samym na rzecz osób zmagających się z chorobami i ich konsekwencjami.

Osoby, które zechcą wesprzeć nasze działania prosimy o kontaktowanie się z Fundacją